Over mij

Op mijn 27e zat ik voor het eerst achter een schildersezel. Je zou dus kunnen zeggen dat ik een laatbloeier ben. Opgroeiend als kind wilde ik architect worden, omdat ik van ontwerpen houd. Een andere optie was boswachter, omdat ik heel graag en vaak in de natuur ben. Uiteindelijk werd het een combinatie van beide. Een stukje natuur creëren op het doek. Het is een voorrecht om te kunnen genieten van al het moois in de schepping en het liefst leg ik dat leven vast.

Composities maken en spelen met kleuren en licht komt zowel bij schilderen als bij fotograferen aan bod. Het was dan ook een kleine stap om natuurfotografie als hobby er bij op te pakken.

Naast het schilderen maak ik ook professionele en hoogwaardige Diorama’s en Maquettes bij Impress3d. De afwisseling is erg prettig en zorgt elke keer weer voor nieuwe creatieve uitdagingen.

Actueel…

Inmiddels heb ik een aantal realistische muurschilderingen gemaakt met acrylverf. Daarnaast bestaat een groot deel van mijn schilderwerk uit realistische olieverfschilderijen. Plezier in mijn werk en liefde voor de natuur staat voorop en ik hoop dat iedereen dat in mijn werk terug kan zien.

Ik heb net mijn grootste diorama tot nu toe afgerond. Een historisch stukje Ermelo. Dit diorama is natuurlijk te bewonderen op deze website.

Adres (op afspraak)

Jan Mankesstraat 1a
6961 VC Eerbeek
06 287 124 33

KvK nummer: 71945695

Volg mij