Muurschilderingen

Mijn insteek

De muurschilderingen zijn grotendeels op basis van eigen foto’s en een deel fantasie, maar dan wel met een realistiche look. Ook schilder ik het liefst met een hoog detail niveau. Vanwege de droogtijd schilder ik op muren meestal met acrylverf om het geheel daarna af te lakken met een kras- en slijtvaste lak ter bescherming.

Prijzen: Muurschilderingen boven de 10m2 zijn +/- €150,- tot €250m2 incl. BTW voor de kwaliteit die u op deze pagina ziet. Uiteraard is het altijd mogelijk om met nog meer details te werken. Ik maak altijd eerst een schets van wat u kan verwachten, zodat u al een beeld hebt van kleur en compositie.

 

Mancave

Hertenroedel

Deze muurschildering is gemaakt in de kelder van een luxe villa te Dieren. In de mancave is een biljart, kleine cinema en bar aanwezig. Ter plaatse van de bar is de muur geschilderd alsof het een buitenmuur is met kozijnen die uitkijken op het bos.
12,6 bij 2,40 meter.
Prijs €4350,-

Discus dierenwinkel

Dorpgezicht Dieren

Achter in de Discus dierenwinkel te Dieren is een bordestrap naar de 1e etage, waar de opdrachtgevers meer aandacht op wilden hebben. Deze muurschildering is ongeveer 36m2 en op basis van eigen foto’s is hier het dorpsgezicht van Dieren vanaf de Ijssel geschilderd.
4,5 x 8,0 meter
€4750

Vide van een villa

Kilimanjaro

Deze muurschildering is gemaakt voor liefhebbers van olifanten. De bruine tint van de olifanten komt doordat het zand ter plaatse van de Kilimanjaro roestbruin is. Ze worden ook wel rode olifanten genoemd.
4,0 x 3,0 meter.
€1750,-

Kantoor in woonboerderij

Dwars door de muur

In Apeldoorn staat een oude woonboerderij met kantoorruimtes. In één van deze ruimtes zit een bouwkundig tekenaar die één van zijn projecten graag op de muur wilde hebben. De kapstok is 3d geprint en meegeschilderd.
3,0 x 1,6 meter
€1750,-

Adres (op afspraak)

Jan Mankesstraat 1a
6961 VC Eerbeek
06 287 124 33

KvK nummer: 71945695

Volg mij